Get Adobe Flash player


Tisztelt Látogatónk!

A csodálatos és vadregényes Pusztamizsei Természetvédelmi Területen fekvő Zagyva-holtág őshonos halakkal, csendes környezettel várja a horgászni és kikapcsolódni vágyókat. A kiváló horgászati lehetőség mellett családi kirándulásokkal valamint piknikezési lehetőséggel is élhet az idelátogató természetbarát horgász és családja illetve barátai.

A több mint 3 km hosszú holtágban kárász és keszeg szinte mindig fogható, de nem ritkák az őslakos nyurgák, tőpontyok sem. A különlegesnek számító aranykárász és compó is horogra kerülhet, de kérjük óvják ezeket a halakat, KÍMÉLETESEN BÁNJANAK VELÜK ÉS ENGEDJÉK VISSZA ŐKET! A jelentős békés hal állomány mellett a rablóhalas horgászok sügért, csukát, a szerencsésebbek még harcsát is zsákmányolhatnak.

Egyesületünk folyamatosan törekszik arra, hogy minél kedvezőbb horgászati lehetőségeket biztosítson az ide látogató horgászok részére. Célunk, hogy tudatos munkával a holtágat a térség meghatározó horgászvizévé fejlesszük. Ezen cél érdekében jelentős anyagi eszközöket fordítunk a telepítésekre, az orvhalászok elleni kűzdelemre és természetesen a holtág karbantartására. E folyamat részeként került sor 2012-ben a holtág I. szakaszának iszapmentesítő kotrására.

Végezetül azoknak ajánlom a holtágat, akik a halfogás öröme mellett szeretik a természetet és a környezetre gondosan vigyázva nyugodt, kellemes kikapcsolódásra vágynak.

 

üdvözlettel: Borsányi Attila elnök

horgasz

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

FRISS INFO
KÖZELGŐ ESEMÉNYEK

2024. június 09.

Horgászverseny

 

2024. június 16.

Társadalmi munkanap

KALENDÁRIUM

IDŐJÁRÁS
TÁMOGATÓINK
   

 

 

 

LÁTOGATÓK

IP